CMLink 全球數據卡 新加坡數據套餐新價登場

| Man | 11-02-2019 11:00 | |

新年長假期剛完結,也許你已經去完旅行充過電,但更可能是你已經正為下一趟旅行做準備。新加坡一年四季氣候宜人,景點又夠集中,三數天的中短途旅行就最為合適。提提你,廣受旅行用家歡迎的 CMLink 全球數據卡,最近就推出了新加坡數據套餐新價格,3日才$18,4日價和 5日價亦分別只是 $21 和 $25,每日首 500MB 數據 4G 高速,其後限速 384Kbps任用,數據之抵,真係食個海南雞飯已經有賺。

新加坡唔啱玩?其實 CMLink 全球數據卡也支援世界各地多個地區,只要出遊前購買該地點的日費套餐,抵達目的地後插卡及開啟數據漫遊等一陣即可使用。以農曆年假期快閃旅行為例,大中華數據套餐 1 日 $17、澳門數據套餐 2 日 $19 最抵玩,返大陸、過大海,值得推介。未決定旅行與否,也建議你不妨先入手。一個數據套餐 $20 唔駛已包郵寄到府上,下次只要再買套餐即可重覆使用,唔使去鴨記同落街周圍格價,夠晒抵。

查詢及購買: http://www.cmlink.com/global
(須受有關條款及細則約束)

 

Info by 中國移動香港

Page 1 of 21