UNIQLO x 村上隆 Tee!HK$199 買多啦 A 夢公仔(附港版售價及推出日期)

| Hin | 09-04-2018 16:47 | |

UNIQLO 的 UT 系列一向搞作多多,繼早前同 KAWS 聯乘 Peanuts 史努比後,今次就輪到大熱的多啦 A 夢 Doraemon 聯乘日本當代藝術家村上隆,將早前村上隆「THE 多啦 A 夢展覽 2017」的作品變成 Tee,以及毛絨公仔。

而最重要是,香港 UNIQLO 已經公布定價,當中最矚目超 colourful 的多啦 A 夢毛絨公仔,售價為 $199。而 Tee 方面,將會有 8 款男裝及 6 款童裝,男裝 Tee 每件售 $99,童裝 Tee 每件售 $79。當中男裝更備有 XS 碼,屆時買來著情侶裝也可!

更新消息:UNIQLO 多啦 A 夢 Tee 將於 5 月 25 日正式上架,要買的朋友留意喇! 

【精選消息】UA 九龍灣淘大戲院今年下半年開業 採用香港情懷主題

【精選消息】麥當勞推全新手機預先點餐服務實試

多啦 A 夢公仔售 $199。

Source:ezone.hk

相關文章

Page 1 of 21