一 click 即成 WhatsApp 測試員

| Hin | 01-03-2016 11:53 | |

【Android 限定】另類方法搶玩新功能

WhatsApp 功能愈黎愈多,但點解有啲人有呢個功能,而我又無得玩嘅?若然你都好想好想玩到 WhatsApp 最新功能的話,不妨成為 WhatsApp 測試員,而家只要【按此】一 click 登入 Play Store,你就可以迅速成為 WhatsApp 測試員,搶玩最新功能!

事實上,以住大家想搶試 WhatsApp 新功能,都係去官方網站下載最新既 APK 檔案。不過,有部分用戶可能擔心 APK 檔有一定程度嘅風險,所以 WhatsApp 就同 Play Store 合作。大家只要一 click 入去,並按〈成為測試員〉鍵,就即可成為測試員,並會自動推送最新嘅測試 beta 版本給用戶,但大家要留意始終係 beta 版本,有機會出現不穩情況,甚或整個 WhatsApp「炒機」,所以大家都要留意風險呀!

一按就成為 WhatsApp 測試員。

大家也可以離開計劃並退出。

Source:play.google.com

Page 1 of 21